Kuinka selviytyä koronaerityksestä

 1. Innostu mahdollisuudesta tehdä töitä toistaiseksi vain kotoa käsin. Enää ei tarvitse käyttää aikaa turhiin toimiin kuten suihkussakäynti tai pukeutuminen. Mitä tehokkuutta!

2. Leivo syömäkelvottoman kovia sämpylöitä ja syö ne silti.

3. Menetä ajantaju ja unohda mikä viikonpäivä on.

4. Kehitä rutiineita, jotka auttavat jaksottamaan viikkojasi. Esimerkiksi viikonlopun voi erottaa kätevästi arkipäivästä siitä, että sylissä on sohvalla maatessa oma läppäri työläppärin sijaan.

5. Mieti hetki, ovatko arkipäiväsi muuttuneet viikonlopuksi, vai toisinpäin ja päätä mielenterveytesi nimissä olla analysoimatta elämäsi sisältöä sen tarkemmin.

6. Leivo uudelleen sämpylöitä täysin samalla reseptillä kuin viimeksi ja odota täysin erilaista lopputulosta.

7. Pety karvaasti.

8. Kehitä uusia harrastuksia, joita voi tehdä kotona, kuten esimerkiksi: lattialla makaaminen ja seinän tuijottelu, sohvalla makaaminen ja ikkunasta ulos tuijottelu tai sängyn alla makaaminen ja silmäluomien sisäpuolen tuijottelu.

9. Mieti, miltä tuntuu palata arkeen, missä pitää jutella päivittäin ihmisille, jotka eivät ole a) vanhempasi tai b) koirasi. Säikähdä ajatusta ja rauhoita itseäsi jollain edellä mainituista aktiviteeteistä.

10. Tilaa Netflix ja katso viisi tuntia putkeen amerikkalaista parisuhde-realityä.

11. Päätä palata takaisin seinän tuijottamiseen.

12. Päätä rentoutua oleilemalla ulkona. Istu tuulisella rannalla kiven päällä puoli tuntia tuijottaen intensiivisesti puuta.

13. Huomaa, että et ilahtunut, mutta sait alkavan pissatulehduksen.

14. Kokeile sressihuutoitkukohtausta keittiön, olohuoneen tai vessan lattian sijaan uudessa paikassa, kuten keskellä kävelylenkkiä. Jos joku tuttusi näkee, ei haittaa, sillä voit hyvin koronan varjolla vältellä kaikkia kontakteja mainitun ihmisen kanssa.

Seinän tuijottamisen sijaan välillä voi kokeilla myös raakkuliveä
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti